ماهیگیری را به جای دادن ماهی به انسان ها بیاموزیم.
بازدید : 3642
ماهیگیری را به جای دادن ماهی به انسان ها بیاموزیم.
شرایط اجتماعی کنونی و پیشرفت روز افزون تکنولوژی انسان را بر آن می دارد که مهارت های گوناگون را بیاموزند تا همگام با توسعه علم پیشرفت کنند. در حقیقت هدف باید پرورش نیروی انسانی با ذهنی خلاق باشد تا همگان بتوانند خودشان بر مشکلات خود فایق آیند.هم چنین با بهره گیری از دانش جمعی مشکلات خود را حل کنند . بنا براین امروزه همه مردمان نیازمند تقویت خلاقیت خود هستند.
واژه کار آفرینی(Entrepreneurship) از 300 سال قبل توسط دانشمندان به صورت های مختلفی تعبیر شده است.کارآفرین کسی است که همواره یک نظریه را به واقعیت سودآوری تبدیل می کند و با در دست داشتن انگیزه های گوناگون و هدفی مشخص اقدان به تولیدی نوین برای دیگران می کند.کار آفرین شاید خود متخصص یا هنرمند نباشد ، اما توانایی بهره برداری مناسب از علم ، هنر ، خلاقیت دیگران را دارد. و آگاهیم موفقیت ازآن جوامعی است که از منابع کمیاب و قابلیت های مدیریتی و کار آفرینی نهایت بهره برداری را می کنند.
*** در حقیقت کار آفرینی موتور تحول و توسعه اقتصاد و فرهنگ جامعه است .
رشد و فرا گیری این مقوله می تواند تحول و دگرگونی را در جامعه پدید آورد. کارآفرینی یک نیاز اجتماعی است و ما زمانی در این مسیر موفق خواهیم بود که نیاز افراد را شناسایی کرده و برای ایجاد راه حل ها اطلاعات مکفی داشته باشیم. باید با در دست داشتن طرحی مدون و مشخص بر این امر پیش روی کنیم تا فرصتی برای بکار گیری افراد مختلف با سطوح دانش و اطلاعات متفاوت فراهم کنیم.
با توجه به مقدمه بالا ، با داشتن طرح مشخص و مدون برای ایجاد کار آفرینی در شهرهای کوچک و فقرزدائی از بعضی مناطق محروم ، شرکت تعاونی مهر کتیج تاسیس چندین مرکز کار آفرینی (در حوزه کشاورزی ، عمرانی ، و صنایع دستی ) را در بخش کتیج در اولویت کاری خویش قرار داده ، هدف از این کار شکوفا کردن و رشد استعداد های افراد محرومی است که در این مناطق زندگی میکنند . چون بر این باوریم که باید ماهیگیری را به جای دادن ماهی به انسان بیاموزیم. تا بتوانند با خود اتکائی و توانایی های خود ، از پس هزینه های زندگی شخصی و خانوادگی خود برآیند. برای رسیدن به این هدف با چالش ایده نو و خلاق روبه رو شدیم تا بتوانیم فرصتی عالی جهت کار آموزی و کارآفرینی را در میان افراد این منطقه جایگزین کنیم.
شرکت تعاونی مهر از هر گونه ایده نو ، خلاق و سرمایه گذاری استقبال می کند و همیشه منتظر پیشنهادات و انتقادات سازنده شما بزرگواران میباشد.
راه های ارتباطی با ما :
سایت شرکت تعاونی مهر کتیج : http://www.taavoni10kotij.ir
تلگرام تعاونی مهر کتیج : https://t.me/taavoni10kotij
آدرس: استان سیستان وبلوچستان – شهرستان فنوج – بخش کتیج- جنب مسجد جامع - دفتر موسسه خیریه خادمین کتیج
تلفن : 05437188781
فکس : 05437188798